Latest LG Selfie Smartphones with Flash Camera in India 2016-2017

Best LG Mobile Phones with LED Flash

 latest-lg-selfie-smartphones-with-front-flash-camera-in-india-2016-mobileslatestThere are so many companies who launched latest selfie expert smartphones with LED flash light. LG is one of those companies.

Advertisements

LG launched so many smartphones which have best camera or high megapixel front facing camera, which are famous for selfie expert. Nowadays all people want to buy selfie expert phones, if you want to buy LG selfie expert phones then here are some LG phones which are best for taking selfie. Have a look on LG selfie smartphones with their full features.

1- LG G4

LG G4 is best phone for taking selfies. It has 8MP front Camera and 16MP back camera. It has 3GB RAM with 32GB internal memory.

Advertisements

Key Features of LG G4

Storage- 32 GB Internal

OS- Android 5.1

RAM- 3 GB

Processor- 1.4 GHz

Screen- 5.5 inches

Camera- 16 MP main Camera, 8 MP front Camera

Battery- 3000 mAh

2- LG V10

LG V10 is best phone for taking selfies. It has 5MP dual selfie front Camera and 16MP back camera. It has 4GB RAM with 32GB internal memory.

Key Features of LG V10

Advertisements

Storage- 32 GB Internal

OS- Android 5.1

RAM- 4 GB

Processor- 1.4 GHz

Screen- 5.7 inches

Camera- 16 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 3000 mAh

3- LG Max

LG Max is best phone for taking selfies. It has 5MP front Camera and 8MP back camera. It has 1GB RAM with 8GB internal memory.

Key Features of LG Max

Storage- 8 GB Internal

OS- Android 5.1

RAM- 1 GB

Processor- 1.3 GHz

Screen- 5 inches

Camera- 8 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 2540 mAh

4- LG V20

LG V20 is best phone for taking selfies. It has 5MP front Camera and 16MP back camera. It has 4GB RAM with 64GB internal memory.

Advertisements

Key Features of LG V20

Storage- 64 GB Internal

OS- Android 7

RAM- 4 GB

Processor- 2.1 GHz

Screen- 5.7 inches

Camera- 16 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 3200 mAh

Question Answer Related to LG Selfie Phones with LED flash

Question1- Which LG phones have best for taking Selfie?

Answer- LG V20, LG Max, LG V10 and LG G4 are best LG phones for taking Selfie.

Advertisements

Question2- Which LG selfie phone has 3200 mAh battery?

Answer- LG V20 has 3200 mAh battery.

Question3- Which LG selfie phone has 8MP front camera?

Answer- LG G4 has 8MP front camera.

Question4- Which LG selfie phone has 4GB RAM?

Answer- LG V20 and LG V10 has 4GB RAM.

Question5- Which LG selfie phone has 64GB internal memory?

Answer- LG V20 has 64GB internal memory.

Question6- Which LG selfie phone has 5MP front camera?

Answer- LG Max, LG V20 and LG V10 has 5MP front camera.

Question7- Which LG selfie phone has 2.1GHz processor?

Answer- LG V20 has 2.1GHz processor.

Advertisements

Question8- Which LG selfie phone has 16MP rear camera?

Answer- LG V20, LG V10 and LG G4 has 16MP rear camera.

Question9- Which LG selfie phone has dual front camera?

Answer- LG V10 has dual front camera.

Question10- Which LG selfie phone has Android 7 Nougat operating system?

Answer- LG V20 has Android 7 Nougat operating system.

Advertisements

error: