Latest Selfie Smartphones with LED Flash Camera in India 2016-2017

Best Panasonic Mobile Phones with Front LED Flash

 latest-selfie-smartphones-with-led-flash-camera-in-india-2016-2017-mobilelatestAll people love to takes selfie that’s why many people buy selfie expert phones. Many companies launched their best phones to take selfie.

Advertisements

Panasonic is one of those companies. Panasonic launched many phones which have high megapixel front facing camera for clicking perfect selfies. Panasonic selfie phones are comes in high and low range both. People can easily buy Panasonic selfie phones in their budget. If you want to buy Panasonic selfie expert phones then here are some famous Panasonic phones which have high megapixel front camera. Have a look on best Panasonic selfie phones with their full features.

1- Panasonic Eluga Note

Panasonic Eluga Note is best phone for taking selfies. It has 5MP front camera and 16MP back camera. It has 3GB RAM with 32GB internal memory.

Advertisements

Key Features of Panasonic Eluga Note

Storage- 32 GB Internal

OS- Android 6.0

RAM- 3 GB

Processor- 1.3 GHz

Screen- 5.5 inches

Camera- 16 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 3000 mAh

2- Panasonic Eluga Arc

Panasonic Eluga Arc is best phone for taking selfies. It has 5MP front camera with LED flash and 8MP back camera. It has 2GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of Panasonic Eluga Arc

Storage- 16 GB Internal

OS- Android 5.1

RAM- 2 GB

Processor- 1.2 GHz

Screen- 4.7 inches

Advertisements

Camera- 8 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 1800 mAh

3- Panasonic Eluga S

Panasonic Eluga S is best phone for taking selfies. It has 5MP front camera and 8MP back camera. It has 1GB RAM with 8GB internal memory.

Key Features of Panasonic Eluga S

Storage- 8 GB Internal

OS- Android 4.4

RAM- 1 GB

Processor- 1.4 GHz

Screen- 5 inches

Camera- 8 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 2100 mAh

Advertisements

4- Panasonic Eluga Mark

Panasonic Eluga Mark is best phone for taking selfies. It has 5MP front camera and 13MP back camera. It has 3GB RAM with 32GB internal memory.

Key Features of Panasonic Eluga Mark

Storage- 16 GB Internal

OS- Android 5.1

RAM- 2 GB

Processor- 1.5 GHz

Screen- 5.5 inches

Camera- 13 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 2500 mAh

Advertisements

Question Answer Related to Panasonic Selfie Phones with LED flash

Question1- Which Panasonic phones have best for taking Selfie?

Answer- Panasonic Eluga Mark, Panasonic Eluga S, Panasonic Eluga Arc and Panasonic Eluga Note are best Panasonic phones for taking Selfie.

Question2- Which Panasonic selfie phone has 3000 mAh battery?

Answer- Panasonic Eluga Note has 3000 mAh battery.

Question3- Which Panasonic selfie phone has 5MP front camera?

Answer- Panasonic Eluga Mark, Panasonic Eluga S, Panasonic Eluga Arc and Panasonic Eluga Note have 5MP front camera.

Advertisements

Question4- Which Panasonic selfie phone has 3GB RAM?

Answer- Panasonic Eluga Note has 3GB RAM.

Question5- Which Panasonic selfie phone has 32GB internal memory?

Answer- Panasonic Eluga Note has 32GB internal memory.

Question6- Which Panasonic selfie phone has 5MP front camera with LED flash?

Answer- Panasonic Eluga Arc has 5MP front camera with LED flash.

Question7- Which Panasonic selfie phone has 1.5GHz processor?

Answer- Panasonic Eluga Mark has 1.5GHz processor.

Question8- Which Panasonic selfie phone has 16MP rear camera?

Answer- Panasonic Eluga Note has 16MP rear camera.

Advertisements

error: