Latest Coolpad Selfie Smartphones with Flash Camera in India 2016-2017

Best Coolpad Mobile Phones with LED Flash

 latest-coolpad-selfie-smartphones-with-flash-camera-in-india-2016-2017-mobileslatestThere are so many companies who launched best selfie expert phones. Nowadays all people demand selfie expert phones which capture good selfies.

Coolpad is one of those companies who launched so many phones which has good camera quality. Coolpad phones are easily available in market as well as online. Maximum Coolpad selfie phones are comes in cheap ranges but there are some Coolpad phones which are come in high range. Coolpad phones are easily bought because it comes in all people budget.

If you want to buy Coolpad best and latest selfie expert phones then here are some Coolpad selfie expert phones with their full features.

1- Coolpad Mega 2.5D

Coolpad Mega 2.5D is best phone for taking selfies. It has 8MP front Camera and 8MP back camera with LED flash. It has 3GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of Coolpad Mega 2.5D

  • Storage- 16 GB Internal
  • OS- Android 6.0
  • RAM- 3 GB
  • Processor- 1 GHz
  • Screen- 5.5 inches
  • Camera- 8 MP main Camera, 8 MP front Camera
  • Battery- 2500 mAh

2- Coolpad Dazen X7

Coolpad Dazen X7 is best phone for taking selfies. It has 8MP front Camera and 13MP back camera with LED flash. It has 2GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of Coolpad Dazen X7

  • Storage- 16 GB Internal
  • OS- Android 4.4
  • RAM- 2 GB
  • Processor- 1.7 GHz
  • Screen- 5.2 inches
  • Camera- 13 MP main Camera, 8 MP front Camera
  • Battery- 2700 mAh

3- Coolpad Sky 3

Coolpad Sky 3 is best phone for taking selfies. It has 8MP front Camera and 8MP back camera with LED flash. It has 2GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of Coolpad Sky 3

  • Storage- 16 GB Internal
  • OS- Android 6.0
  • RAM- 2 GB
  • Processor- 1 GHz
  • Screen- 5.5 inches
  • Camera- 8 MP main Camera, 8 MP front Camera
  • Battery- 2500 mAh

4- Coolpad Max

Coolpad Max is best phone for taking selfies. It has 5MP front Camera and 13MP back camera with LED flash. It has 4GB RAM with 64GB internal memory.

Key Features of Coolpad Max

  • Storage- 64 GB Internal
  • OS- Android 5.1
  • RAM- 4 GB
  • Processor- 1.5 GHz
  • Screen- 5.5 inches
  • Camera- 13 MP main Camera, 5 MP front Camera
  • Battery- 2800 mAh

Question Answer Related to Coolpad Selfie Phones with LED flash

Question1- Which Coolpad phones have best for taking Selfie?

Answer- Coolpad Max, Coolpad Sky 3, Coolpad Dazen X7 and Coolpad Mega 2.5D are best Coolpad phones for taking Selfie.

Question2- Which Coolpad selfie phone has 2800 mAh battery?

Answer- Coolpad Max has 2800 mAh battery.

Question3- Which Coolpad selfie phone has 8MP front camera?

Answer- Coolpad Sky 3, Coolpad Dazen X7 and Coolpad Mega 2.5D have 8MP front camera.

Question4- Which Coolpad selfie phone has 4GB RAM?

Answer- Coolpad Max has 4GB RAM.

Question5- Which Coolpad selfie phone has 64GB internal memory?

Answer- Coolpad Max has 64GB internal memory.

Question6- Which Coolpad selfie phone has 5MP front camera?

Answer- Coolpad Max has 5MP front camera.

Question7- Which Coolpad selfie phone has 1.7GHz processor?

Answer- Coolpad Dazen X7 has 1.7GHz processor.

Question8- Which Coolpad selfie phone has 13MP rear camera?

Answer- Coolpad Dazen X7 and Coolpad Max has 13MP rear camera.