Latest Gionee Selfie Smartphones with Front Flash Camera in India 2016-2017

Best Gionee Mobile Phones with Front LED Flash

 latest-gionee-selfie-smartphones-with-front-flash-camera-in-india-2016-2017-mobileslatest All people love to take selfie. Nowadays selfie trends are in all over worlds. All people take selfie, for this people want to buy selfie expert phones.

There are so many companies who launched selfie expert phones with LED flash light who takes very good selfie. Gionee is one of those companies. Gionee launched best front camera quality phones in cheap and high range people can easily buy Gionee selfie phones in their budget. If you want to buy Gionee selfie phones then here are best Gionee selfie expert phone with full features.

1- Gionee S6s

Gionee S6s is best phone for taking selfies. It has 8MP front Camera with LED flash light and 13MP back

camera. It has 3GB RAM with 32GB internal memory.

Key Features of Gionee S6s

Storage- 32 GB Internal

OS- Android 6.0

RAM- 3 GB

Processor- 1.3 GHz

Screen- 5.5 inches

Camera- 13 MP main Camera, 8 MP front Camera

Battery- 3150 mAh

2- Gionee Elife E7 Mini

Gionee E7 Mini is best phone for taking selfies. It has 13MP rotating camera with LED flash light. It has 1GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of Gionee E7 Mini

Storage- 16 GB Internal

OS- Android 4.2

RAM- 1 GB

Processor- 1.7 GHz

Screen- 4.7 inches

Camera- 13 MP main Camera, 13 MP front Camera

Battery- 2200 mAh

3- Gionee Marathon M5 Lite

Gionee Marathon M5 Lite is best phone for taking selfies. It has 5MP front facing camera and 8 MP back camera. It has 3GB RAM with 32GB internal memory.

Key Features of Gionee Marathon M5 Lite

Storage- 32 GB Internal

OS- Android 5.1

RAM- 3 GB

Processor- 1.3 GHz

Screen- 5 inches

Camera- 8 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 4000 mAh

4- Gionee Elife S Plus

Gionee Elife S Plus is best phone for taking selfies. It has 5MP front facing camera and 13 MP back camera. It has 3GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of Gionee Elife S Plus

Storage- 16 GB Internal

OS- Android 5.1

RAM- 3 GB

Processor- 1.3 GHz

Screen- 5.5 inches

Camera- 13 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 3150 mAh

Question Answer Related to Gionee Selfie Phones With Front LED flash

Question1- Which Gionee phones have best for taking Selfie?

Answer- Gionee Elife S Plus, Gionee Marathon M5 Lite, Gionee Elife E7 Mini and Gionee S6s are best Gionee phones for taking Selfie.

Question2- Which Gionee selfie phone has 4000 mAh battery?

Answer- Gionee Marathon M5 Lite has 4000 mAh battery.

Question3- Which Gionee selfie phone has 8MP front camera with LED flash?

Answer- Gionee S6s has 8MP front camera with LED flash.

Question4- Which Gionee selfie phone has 3GB RAM?

Answer- Gionee S6s, Gionee Elife S Plus and Gionee Marathon M5 Lite has 3GB RAM.

Question5- Which Gionee selfie phone has 32GB internal memory?

Answer- Gionee Marathon M5 Lite and Gionee S6s have 32GB internal memory.

Question6- Which Gionee selfie phone has 13MP rotating camera with LED flash light?

Answer- Gionee Elife E7 Mini has 13MP rotating camera with LED flash light.

Question7- Which Gionee selfie phone has 1.7GHz processor?

Answer- Gionee Elife E7 Mini has 1.7GHz processor.

Question8- Which Gionee selfie phone has 5MP front camera?

Answer- Gionee Elife S Plus and Gionee Marathon M5 Lite has 5MP front camera.