Latest HTC Selfie Smartphones With Front Flash Camera in India 2016-2017

Best HTC Mobile Phones With Front LED Flash

 LATEST HTC SELFIE SMARTPHONES WITH FRONT FLASH CAMERA IN INDIA 2016-2017 mobileslatestNowadays all people have craze on Selfie. All people take selfie with their family, friends and individual. There are so many companies who launched selfie phone with high MP front camera with LED flash.

HTC is one of those companies who launch best selfie phones with front LED flash and without LED flash. There are some phones of HTC which have best for taking selfie. If you want to buy HTC selfie phones then here are some HTC phones which are best for taking selfie with their full features.

1- HTC Desire Eye

HTC Desire Eye is best phone for taking selfies. It has 13MP front and rear camera and both the camera have their own dedicated LED flash.

Key Features of HTC Desire Eye

Storage- 16 GB Internal

OS- Android 4.4          

RAM- 2 GB

Processor- 2.3 GHz

Screen- 5.2 inches

Camera- 13 MP main Camera, 13 MP front Camera

Battery- 2400 mAh

2- HTC Desire 826

HTC Desire 826 is best phone for taking selfies. It has 13MP front and rear camera. It has 2GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of HTC Desire 826

Storage- 16 GB Internal

OS- Android 5.0          

RAM- 2 GB

Processor- 1.7 GHz

Screen- 5.5 inches

Camera- 13 MP main Camera, 13 MP front Camera

Battery- 2600 mAh

3- HTC One E9 Plus

HTC One E9 Plus is best phone for taking selfies. It has 13MP front and 20MP rear camera. It has 3GB RAM with 32GB internal memory.

Key Features of HTC One E9 Plus

Storage- 32 GB Internal

OS- Android 5.0          

RAM- 3 GB

Processor- 2 GHz

Screen- 5.5 inches

Camera- 20 MP main Camera, 13 MP front Camera

Battery- 2800 mAh

4- HTC Desire 820G

HTC Desire 820G is best phone for taking selfies. It has 8MP front and 13MP rear camera. It has 1GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of HTC Desire 820G

Storage- 32 GB Internal

OS- Android 5.0          

RAM- 1 GB

Processor- 1.7 GHz

Screen- 5.5 inches

Camera- 13 MP main Camera, 8 MP front Camera

Battery- 2600 mAh

Question Answer Related to HTC Selfie Phones With Front LED flash

Question1- Which HTC phones have best for taking Selfie?

Answer- HTC Desire 820G, HTC One E9 Plus, HTC Desire 826 and HTC Desire Eye is best HTC phones for taking Selfie.

Question2- Which HTC selfie phone has 2800 mAh battery?

Answer- HTC One E9 Plus has 2800 mAh battery.

Question3- Which HTC selfie phone has 13MP front camera?

Answer- HTC One E9 Plus, HTC Desire 826 and HTC Desire Eye has 13MP front camera.

Question4- Which HTC selfie phone has 3GB RAM?

Answer- HTC One E9 Plus has 3GB RAM.

Question5- Which HTC selfie phone has 32GB internal memory?

Answer- HTC Desire 820G and HTC One E9 Plus has 32GB internal memory.

Question6- Which HTC selfie phone has 8MP front camera?

Answer- HTC Desire 820G has 8MP front camera.

Question7- Which HTC selfie phone has 2.3GHz processor?

Answer- HTC Desire Eye has 2.3GHz processor.

Question8- Which HTC selfie phone has 20MP rear camera?

Answer- HTC One E9 Plus has 20MP rear camera.