Latest Micromax Selfie Smartphones With Front Flash Camera in India 2016-2017

Best Micromax Mobile Phones With Front LED Flash

 LATEST MICROMAX SELFIE SMARTPHONES WITH FRONT FLASH CAMERA IN INDIA 2016-2017 mobileslatestThere are so many companies who launched selfie expert smartphones, Micromax is one of those companies. Micromax launched cheap selfie phones with other good features.

Nowadays all people buy those phones which have good front camera or those phones which have LED flash light in front. There are some Micromax smartphones which have LED flash light in front and high mega pixel front camera. If you want to buy Micromax selfie smartphones then here are some selfie smartphones of Micromax with their full features. Have a look on some Micromax selfie expert phones with full features and specifications.

1- Micromax Canvas Selfie

Micromax Canvas Selfie is best phone for taking selfies. It has 13MP front and back camera and both has LED flash. It has 2GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of Micromax Canvas Selfie

Storage- 16 GB Internal

OS- Android 4.4          

RAM- 2 GB

Processor- 1.7 GHz

Screen- 4.7 inches

Camera- 13 MP main Camera, 13 MP front Camera

Battery- 2300 mAh

2- Micromax Canvas Selfie 3

Micromax Canvas Selfie 3 is best phone for taking selfies. It has 8MP front and back camera and both has LED flash. It has 1GB RAM with 8GB internal memory.

Key Features of Micromax Canvas Selfie 3

Storage- 8 GB Internal

OS- Android 5.0          

RAM- 1 GB

Processor- 1.3 GHz

Screen- 4.8 inches

Camera- 8 MP main Camera, 8 MP front Camera

Battery- 2300 mAh

3- Micromax Canvas Selfie 4

Micromax Canvas Selfie 4 is best phone for taking selfies. It has 8MP front and back camera and both has LED flash. It has 1GB RAM with 8GB internal memory.

Key Features of Micromax Canvas Selfie 4

Storage- 8 GB Internal

OS- Android 6.0  

RAM- 1 GB

Processor- 1.3 GHz

Screen- 5 inches

Camera- 8 MP main Camera, 8 MP front Camera

Battery- 2500 mAh

4- Micromax Bolt Selfie Q424

Micromax Bolt Selfie Q424 is best phone for taking selfies. It has 5MP front and 5MP back camera. It has 1GB RAM with 8GB internal memory.

Key Features of Micromax Bolt Selfie Q424

Storage- 8 GB Internal

OS- Android 5.1          

RAM- 1 GB

Processor- 1 GHz

Screen- 4.5 inches

Camera- 5 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 1750 mAh

5- Micromax Selfie 2 Q340

Micromax Selfie 2 Q340 is best phone for taking selfies. It has 5MP front and 5MP back camera. It has 1GB RAM with 8GB internal memory.

Key Features of Micromax Selfie 2 Q340

Storage- 8 GB Internal

OS- Android 5.1          

RAM- 1 GB

Processor- 1.3 GHz

Screen- 5 inches

Camera- 5 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 2000 mAh

Question Answer Related to Micromax Selfie Phones With Front LED flash

Question1- Which Micromax phones have best for taking Selfie?

Answer- Micromax Selfie 2 Q340, Micromax Bolt Selfie Q424, Micromax Canvas Selfie 4, Micromax Canvas Selfie 3 and Micromax Canvas Selfie are best Micromax phones for taking Selfie.

Question2- Which Micromax selfie phone has 2500 mAh battery?

Answer- Micromax Canvas Selfie 4 has 2500 mAh battery.

Question3- Which Micromax selfie phone has 13MP front camera?

Answer- Micromax Canvas Selfie has 13MP front camera.

Question4- Which Micromax selfie phone has 2GB RAM?

Answer- Micromax Canvas Selfie has 2GB RAM.

Question5- Which Micromax selfie phone has 16GB internal memory?

Answer- Micromax Canvas Selfie has 16GB internal memory.

Question6- Which Micromax selfie phone has 8MP front camera?

Answer- Micromax Canvas Selfie 4 and Micromax Canvas Selfie 3 has 8MP front camera.

Question7- Which Micromax selfie phone has 1.7GHz processor?

Answer- Micromax Canvas Selfie has 1.7GHz processor.

Question8- Which Micromax selfie phone has 13MP rear camera?

Answer- Micromax Canvas Selfie has 13MP rear camera.