Latest Samsung Selfie Smartphones with Front Flash Camera in India 2016-2017

Best Samsung Mobile Phones with Front LED Flash

 LATEST SAMSUNG SELFIE SMARTPHONES WITH FRONT FLASH CAMERA IN INDIA 2016-2017 mobileslatestAll people want to buy selfie expert smartphones. There are so many companies who launched selfie expert smartphones. Samsung is one of them.

Samsung launched so many smartphones which have front LED flash light in front. Samsung selfie phones are easily available in market as well as online. Samsung selfie phones are comes in cheap and high range but maximum Samsung selfie smartphones are comes in high ranges. If you want to buy Samsung smartphones then here are best Samsung selfie smartphones with their full features. 

1- Samsung Galaxy A7

Samsung Galaxy A7 is best phone for taking selfies. It has 5MP front Camera and 13MP back camera. It has 3GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of Samsung Galaxy A7

Storage- 16 GB Internal

OS- Android 5.1  

RAM- 3 GB

Processor- 1.6 GHz

Screen- 5.5 inches

Camera- 13 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 3300 mAh

2- Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 is best phone for taking selfies. It has 5MP front Camera and 16MP back camera. It has 3GB RAM with 32GB internal memory.

Key Features of Samsung Galaxy S6

Storage- 32 GB Internal

OS- Android 5.0  

RAM- 3 GB

Processor- 2.1 GHz

Screen- 5.1 inches

Camera- 16 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 2550 mAh

3- Samsung Galaxy E7

Samsung Galaxy E7 is best phone for taking selfies. It has 5MP front Camera and 13MP back camera. It has 2GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of Samsung Galaxy E7

Storage- 16 GB Internal

OS- Android 4.4  

RAM- 2 GB

Processor- 1.2 GHz

Screen- 5.5 inches

Camera- 13 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 2950 mAh

4- Samsung Galaxy J7

Samsung Galaxy J7 is best phone for taking selfies. It has 5MP front Camera with LED flash and 13MP back camera. It has 2GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of Samsung Galaxy J7

Storage- 16 GB Internal

OS- Android 6.0

RAM- 2 GB

Processor- 1.6 GHz

Screen- 5.5 inches

Camera- 13 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 3300 mAh

5- Samsung Galaxy J2

Samsung Galaxy J2 is best phone for taking selfies. It has 5MP front Camera and 8MP back camera. It has 1.5GB RAM with 8GB internal memory.

Key Features of Samsung Galaxy J2

Storage- 8 GB Internal

OS- Android 6.0

RAM- 1.5 GB

Processor- 1.5 GHz

Screen- 5 inches

Camera- 8 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 2600 mAh 

Question Answer Related to Samsung Selfie Phones With Front LED flash

Question1- Which Samsung phones have best for taking Selfie?

Answer- Samsung Galaxy J2, Samsung Galaxy J7, Samsung Galaxy E7, Samsung Galaxy S6 and Samsung Galaxy A7 are best Samsung phones for taking Selfie.

Question2- Which Samsung selfie phone has 3300 mAh battery?

Answer- Samsung Galaxy A7 and Samsung Galaxy J7 have 3300 mAh battery.

Question3- Which Samsung selfie phone has 5MP front camera?

Answer- Samsung Galaxy J2, Samsung Galaxy J7, Samsung Galaxy E7, Samsung Galaxy S6 and Samsung Galaxy A7 have 5MP front camera.

Question4- Which Samsung selfie phone has 3GB RAM?

Answer- Samsung Galaxy S6 and Samsung Galaxy A7 has 3GB RAM.

Question5- Which Samsung selfie phone has 32GB internal memory?

Answer- Samsung Galaxy S6 has 32GB internal memory.

Question6- Which Samsung selfie phone has 5MP front camera with LED flash light?

Answer- Samsung Galaxy J7 has 5MP front camera with LED flash light.

Question7- Which Samsung selfie phone has 2.1GHz processor?

Answer- Samsung Galaxy S6 has 2.1GHz processor.

Question8- Which Samsung selfie phone has 16MP rear camera?

Answer- Samsung Galaxy S6 has 16MP rear camera.