Latest Sony Selfie Smartphones With Front Flash Camera in India 2016-2017

Best Sony Mobile Phones With Front LED Flash

 LATEST SONY SELFIE SMARTPHONES WITH FRONT FLASH CAMERA IN INDIA mobileslatestThere are so many companies who launched selfie expert phones. People want to buy those phones which have best camera in front for taking selfie with LED flash light. Sony launched many phones which have these features. Sony selfie phones are comes in high ranges. It can be easily available in market as well as online. If you want to buy Sony selfie phones then here are some Sony selfie phones with their full features. View best Sony selfie phones with their full specifications.

1- Sony Xperia XA

Sony Xperia XA is best phone for taking selfies. It has 8MP front camera and 13 MP back camera. It has 2GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of Sony Xperia XA

Storage- 16 GB Internal

OS- Android 6.0          

RAM- 2 GB

Processor- 2 GHz

Screen- 5 inches

Camera- 13 MP main Camera, 8 MP front Camera

Battery- 2300 mAh

2- Sony Xperia C4

Sony Xperia C4 is best phone for taking selfies. It has 5MP front camera with LED flash and 13MP back camera. It has 2GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of Sony Xperia C4

Storage- 16 GB Internal

OS- Android 5.0          

RAM- 2 GB

Processor- 1.7 GHz

Screen- 5.5 inches

Camera- 13 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 2600 mAh

3- Sony Xperia XA Ultra

Sony Xperia XA Ultra is best phone for taking selfies. It has 16MP front camera with LED flash and 21.5 MP back camera. It has 3GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of Sony Xperia XA Ultra

Storage- 16 GB Internal

OS- Android 6.0          

RAM- 3 GB

Processor- 2 GHz

Screen- 6 inches

Camera- 21.5 MP main Camera, 16 MP front Camera

Battery- 2700 mAh

4- Sony Xperia C5 Ultra

Sony Xperia C5 Ultra is best phone for taking selfies. It has 13MP front and back camera and both have LED flash light. It has 2GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of Sony Xperia C5 Ultra

Storage- 16 GB Internal

OS- Android 5.0          

RAM- 2 GB

Processor- 1.7 GHz

Screen- 6 inches

Camera- 13 MP main Camera, 13 MP front Camera

Battery- 2930 mAh

5- Sony Xperia M5

Sony Xperia M5 is best phone for taking selfies. It has 13MP front Camera and 21.2MP back camera. It has 3GB RAM with 16GB internal memory.

Key Features of Sony Xperia M5

Storage- 16 GB Internal

OS- Android 5.0          

RAM- 3 GB

Processor- 2 GHz

Screen- 5 inches

Camera- 21.2 MP main Camera, 13 MP front Camera

Battery- 2600 mAh

6- Sony Xperia C3

Sony Xperia C3 is best phone for taking selfies. It has 5MP front Camera with LED flash and 8MP back camera. It has 1GB RAM with 8GB internal memory.

Key Features of Sony Xperia C3

Storage- 8 GB Internal

OS- Android 4.2  

RAM- 1 GB

Processor- 1.2 GHz

Screen- 5.5 inches

Camera- 8 MP main Camera, 5 MP front Camera

Battery- 2500 mAh

Question Answer Related to Sony Selfie Phones With Front LED flash

Question1- Which Sony phones have best for taking Selfie?

Answer- Sony Xperia C3, Sony Xperia M5, Sony Xperia C5 Ultra, Sony Xperia XA Ultra, Sony Xperia C4 and Sony Xperia XA are best Sony phones for taking Selfie.

Question2- Which Sony selfie phone has 2930 mAh battery?

Answer- Sony Xperia C5 Ultra has 2930 mAh battery.

Question3- Which Sony selfie phone has 16MP front camera?

Answer- Sony Xperia XA Ultra has 16MP front camera.

Question4- Which Sony selfie phone has 3GB RAM?

Answer- Sony Xperia XA Ultra and Sony Xperia M5 has 3GB RAM.

Question5- Which Sony selfie phone has 16GB internal memory?

Answer- Sony Xperia M5, Sony Xperia C5 Ultra, Sony Xperia XA Ultra, Sony Xperia C4 and Sony Xperia XA have 16GB internal memory.

Question6- Which Sony selfie phone has 13MP front camera?

Answer- Sony Xperia M5 and Sony Xperia C5 Ultra has 13MP front camera.

Question7- Which Sony selfie phone has 2GHz processor?

Answer- Sony Xperia XA, Sony Xperia XA Ultra and Sony Xperia M5 have 2GHz processor.

Question8- Which Sony selfie phone has 21MP rear camera?

Answer – Sony Xperia XA Ultra and Sony Xperia M5 has 21MP rear camera.